Dashboards

Datavisualisering med Google Data studio

Dashboards giver et hurtigt overblik over hvordan de forskellige marketingaktiviteter klarer sig i reél tid. Det kan også være med det formål, at se hvor mange besøgende websitet har og hvilke sider der bliver interageret mest med. Behovene for hvilke data der ønskes visualiseret varierer meget, men med dashboards kan det sættes op på en overskuelig måde og med sammenligning af foregående periode eller samme periode året før.

  Kontakt os nu

Eller læs mere om mulighederne med Google Data Studio her.

Følg performance i réel tid

Dashboards fra Google Data Studio kan give et hurtigt overblik over den ønskede data. Data fra alle platforme kan integreres og dataen bliver opdateret i réel tid. Behovene for visualiseringen varierer meget fra fra hver enkelt virksomhed, men også fra de forskellige led i en pågælden virksomhed.

Direktøren, afdelingslederen og specialisten går næppe op i de samme overordnede KPI’er. Med et dashboard kan det tilpasses så kun relevant data for modtageren er tilgængelig. Det kan både være helt overordnet omkostning i forhold til omsætning eller specifikke tal såsom besøgende på websitet, gennemsnitlig besøgstid, browsersystem og meget mere.

Vi anvender altid dashboards og tilbyder vores kunder et dashboard til løbende at følge performance. Vi tilbyder ligeledes rådgivning og opsætning af dashboards. Kontakt os for neden for at høre mere.

Kontakt os nu

Kontakt os i dag. Vi vil gerne høre fra dig og vender tilbage indenfor 24 timer.

    Det kan du forvente af os

    Hos Adgora hjælper vi virksomheder med deres online markedsføring. Vi er et kundeorienteret og nærværende online markedsføringsbureau, som sætter en ære i godt digitalt arbejde.
    På bureauet møder du Tobias og Jacob. To digitale nørder, med mange års erfaring indenfor faget. Det er os, som udvikler digitale strategier, opsætter kampagner og evaluerer på performance. Du kommunikerer direkte med os, hvor vi lytter til dine forretningsmål og behov. Vi evaluerer løbende dine kampagners performance og tilpasser aktiviteter i tæt dialog med dig. Det vigtigste for os er, at dine online marketing aktiviteter giver mening for netop din forretning. Vi sætter rammerne for et transparent og konstruktivt samarbejde, hvor data deles og dialog er i fokus.