Vi er dine specialister i digital markedsføring

Online markedsføring med mening

Hos Adgora arbejder og rådgiver vi om alt fra Google Ads (tidligere Adwords), SoMe marketing gennem Facebook, Instagram og LinkedIn til teknisk SEO- & søgeordsanalyser. Vi opsætter hjemmesider gennem WordPress og sikrer at din hjemmeside er up-to-date, brugervenlig, hurtig og responsiv. Vi opsætter tracking på dine vigtigste digitale KPI’er gennem Google Tag Manager, så du i “real-time” kan følge dit afkast på annonceringen. Vi tilbyder fuld transperans til alle kunder gennem dashboards opsat i Google Data Studio. Vores kompetencer dækker således over alt fra opsætning af hjemmersider, strategiudvikling, tracking og annoncering, hvorfor vi med sikkerhed tør kalde os “dine specialister i online markedsføring“. Det vigtigste for os er, at du hele tiden føler dig tryg i vores samarbejde og at de aktiviteter og den strategi vi udvikler og eksekverer for dig, giver mening for lige netop din forretning.

Kontakt os i dag. Vi er klar til at hjælpe.

Uanset om du allerede har en hjemmeside og er godt i gang med dine digitale indsatser eller er helt ny i faget, og skal til at opbygge en hjemmeside for første gang, står vi klar til at udøvre rådgivning og vejledning og trygt guide dig gennem den digitale jungle. Kontakt os direkte gennem Facebook messenger, eller send os en mail så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.

Lad os komme i gang

Google annoncering

Køb dig til synlighed øverst i Googles søgeresultater. Med Google Ads kan du få vist din annonce på udvalgte søgeord og dermed sikre din tilstedeværelse ved søgninger fra brugere, der aktivt efterspørger dine produkter eller service. Foruden tekstannoncer er det også muligt at opsætte bannerannoncer på Googles Display netværk såvel shoppingannoncer (Google Shopping) samt videoannoncer på YouTube. Læs mere om Google annoncering her eller kontakt os for at høre mere.

Læs om Google Ads her

Facebook annoncering

Opnå synlighed på verdens største sociale medie. Fasthold dine kunder, lav kryds – og opsalg eller sæt skub under din lead-motor. Facebooks annonceplatform har nogle helt unikke muligheder for meget specifik og relevant målretning, der giver mulighed for, at ramme lige netop din unikke målgruppe.

Læs mere om Facebook annoncering her

Søgemaskineoptimering / SEO

Stig til tops i Googles organiske søgeresultater med målrettet SEO arbejde.  Find dit content-gab og skriv medrivende SEO tekster med høj værdi på baggrund af søgeordsanalyser og data.

Google Analytics

Bliv klogere på hvilke sider på dit website besøgende interagerer mest med, samt hvilke trafikkilder, som driver den bedste trafik. Hav alt data samlet ét sted og få den bedste indsigt. Læs mere om mulighederne for webanalyse med Google Analytics her.

Læs om Google Analytics her

Datavisualisering

Få et visuelt overblik over alle marketingaktiviteter på tværs af platforme. Ved hjælp af dashboards til visualisering af data kan resultater følges i réel. Læs mere om visualisering af data her.

Læs om datavisualisering her

Tracking / Google Tag Manager

Tracking af websitet er helt essentielt for at kunne analysere, optimere og visualisere marktingaktiviteterne. Alle websites har unikke behov for hvilke målepunkter, som findes relevant og trackingen skal tilpasses disse. Læs mere om mulighederne for tracking af din hjemmeside her.

Læs om Google Tag Manager her

WordPress hjemmesider

Få et moderne, responsivt, hurtigt og brugervenligt website – som du selv kan arbejde med fremadrettet. Vi har stor erfaring med opbygning af websites i WordPress. Vi hjælper dig fra start til slut i dit hjemmeside projekt og sørger for, at overlevere en hjemmeside, som er fremtidssikret og som du selv kan arbejde med løbende. Får du brug for hjælp, står vi selvfølgelig efterfølgende også til rådighed.

Har du tid til en uforpligtende snak?

Så vil vi rigtig gerne tale med dig. Udfyldt felterne nedenfor, så ringer vi dig op hurtigst muligt og helt sikkert indenfor 24 timer.

    +45 28961801

    hej@adgora.dk