Undervisning & kurser i online markedsføring

Kurser i online markedsføring

Brug for en digital opgradering? Vi tilbyder undervisning & kurser indenfor digital markedsføring og analyse til virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Hvem er et undervisning i online markedsføring relevant for? Det kan være for dig som ønsker at opbygge dine egne kampagner på Google og Facebook, dig, som ønsker indsigt i data fra Google Analytics, eller gerne selv vil kunne forstå Google Tag Manager og de events, der er opsat på dit website. Det kan også være for større forsamlinger, såsom uddannelsesinstutioner, hvor vi udformer et forløb omkring webstatistik eller mediestrategi og planlægning.

Kontakt os nu

Undervisning i Google annoncering – Google Ads (tidligere Adwords)

Gennem et undervisningsforløb i Google Ads, sørger vi for, at du bliver up-to-date i et sådan omfang, at du selv kan drive dine kampagner. I takt med, at budgettet på Google Ads stiger for langt de fleste virksomheder, er der er større behov for, at holde en del af kompetencen in-house. Det giver rigtig god mening selv at være i stand til, at udføre en del af optimeringen. Vi sørger for at du eller dine medarbejdere hurtigt lærer at arbejde i Google Ads interfacet (eller Editoren) og får en forståelse for hvordan Google Ads mekanismerne fungerer, således, at I er klædt godt på til selv, at kaste jer ud i optimeringer og kampagneopsætnigner. Skulle noget gå galt, eller er der stadig brug for, at vi udfører en del (eller hele) arbejdet, er det også helt fint. Derfor kan et undervisningsforløb stadig godt være yderst relevant for dig, som gerne vil forstå Google Ads og mulighederne.


Undervisning i Facebook annoncering

I vores Facebook kursus lærer du hvordan du kan arbejde med Facebook Business Manager. Du får indsigt i performance mål og teknikker til at optimere kampagner herunder forskellige metoder at teste indhold. Vi sørger for, at du har helt styr på dine vigtigste målgrupper, og viser dig præcist hvordan du opretter og arbejder med målgrupperne.

Undervisning i Google Analytics & webstatistik

Vil du vide hvordan brugerne agerer på din hjemmeside? Hvor de hopper fra i købsflowet, eller hvilke sider de besøger oftest eller bruger mest tid på? Så er vores kursus i Google Analytics helt ideelt for dig. Her lærer du at forstå Google Analytics interfacet, navigere rundt og evaluerer på de vigtigste KPI’er for din virksomhed.

Vi tilbyder undervisning til både begyndere og øvede, og aftaler altid i tæt samarbejde indholdet af forløbet, så du, dine medarbejdere eller den klasse du underviser, bliver opdateret på netop det digitale punkt, som er relevant for jer.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag. Vi vil gerne høre fra dig og vender tilbage indenfor 24 timer.

    Det kan du forvente af os

    Hos Adgora hjælper vi små og mellemstore virksomheder med deres online markedsføring. Vi er et kundeorienteret og nærværende online markedsføringsbureau, som sætter en ære i godt digitalt arbejde. På bureauet møder du Tobias og Jacob. To digitale nørder, med mange års erfaring indenfor faget. Det er os, som udvikler digitale strategier, opsætter kampagner og evaluerer på performance. Du kommunikerer direkte med os, hvor vi lytter til dine forretningsmål og behov. Vi evaluerer løbende dine kampagners performance og tilpasser aktiviteter i tæt dialog med dig. Det vigtigste for os er, at dine online marketing aktiviteter giver mening for netop din forretning. Vi sætter rammerne for et transparent og konstruktivt samarbejde, hvor data deles og dialog er i fokus.