Google Tag Manager

Webtracking med Google Tag Manager

Tags fra diverse platforme til hjælp af tracking kan hurtigt blive en besværlig opgave. Annonceres der f.eks. både på Facebook og Google Ads, samt analyseres via Google Analytics er der tre forskellige tags som skal implementeres. Det kan nemt gå galt ved implementeringen og man risikerer at data fra disse ikke er valide. Dette kan simplificeres gennem brugen af Google Tag Manager (GTM).

Kontakt os nu

Eller læs mere om mulighederne med Google Tag 
Manager her.

Alle tags samlet ét sted

Ved brugen af GTM indsætter man kun ét tag på websitet, det såkaldte “container tag”. Med dette indsat kan alle andre tags indsættes gennem GTM systemet. Spar tid ved at undgå den manuelle implementering af alle tags og minimér dermed risikoen for fejlimplementering.
 Hvad end det er tags fra Google Analytics, Google Ads, Facebook, LinkedIn m.m. kan det implementeres gennem GTM. 

Google Analytics, Facebook og LinkedIn kommer jævnligt med opdateringer til deres tracking tag. Ved at have alt tracking samlet i GTM sikrer du dig, at være up-to-date.
Der findes indbyggede variable i GTM, som gør det meget simpelt at måle på kliks, udfyldning af kontaktformular, afspilning af video og meget mere. Data her fra kan efterfølgende sendes til de forskellige systemer for at optimere markedsføringen herefter. 

GTM har et indbygget “forhåndsvisnings værktøj”. Man kan med dette implementere alle de tags man ønsker, hvorefter man kan se det pågældende website i en forhåndsvisning. Alle implementeringerne går først live når man ønsker det, men man har muligheden for at se om implementeringen er korrekt inden det sker.

Google Tag Manager er et virkelig godt supplement til Google Analytics og vi anbefaler altid brugen af Google Tag Manager. Vi kan hjælpe med rådgivning eller implementeringer af Google Tag Manager. Kontakt os for at høre mere.

Kontakt os nu

Kontakt os i dag. Vi vil gerne høre fra dig og vender tilbage indenfor 24 timer.

    Det kan du forvente af os

    Hos Adgora hjælper vi virksomheder med deres online markedsføring. Vi er et kundeorienteret og nærværende online markedsføringsbureau, som sætter en ære i godt digitalt arbejde.
    På bureauet møder du Tobias og Jacob. To digitale nørder, med mange års erfaring indenfor faget. Det er os, som udvikler digitale strategier, opsætter kampagner og evaluerer på performance. Du kommunikerer direkte med os, hvor vi lytter til dine forretningsmål og behov. Vi evaluerer løbende dine kampagners performance og tilpasser aktiviteter i tæt dialog med dig. Det vigtigste for os er, at dine online marketing aktiviteter giver mening for netop din forretning. Vi sætter rammerne for et transparent og konstruktivt samarbejde, hvor data deles og dialog er i fokus.