Velkommen hos Adgora - et seriøst og nærværende digitalt bureau

Hos Adgora hjælper vi virksomheder med deres online markedsføring. Vi er et kundeorienteret og nærværende online markedsføringsbureau, som sætter en ære i godt digitalt arbejde. På bureauet møder du en håndfuld senior specialister med mange års erfaring indenfor faget. Det er os, som udvikler digitale strategier, opsætter kampagner og evaluerer performance. Du kommunikerer direkte med vores specialister, hvor vi lytter til dine forretningsmål og behov. Vi evaluerer løbende dine kampagners performance og tilpasser aktiviteter i tæt dialog med dig. Det vigtigste for os er, at dine online marketing aktiviteter giver mening for netop din forretning. Vi sætter rammerne for et transparent og konstruktivt samarbejde, hvor data deles og dialog er i fokus.  

Mød vores team

Team

Tobias Backman, Senior Tracking & Analytics
Jacob Nissen, Senior Media Specialist
Niclas Ege, Senior Consultant
Kasper Glæsel, Media Specialist
Charlotte Lykke, Bogholderi & administration

10 gode grunde til at samarbejde med Adgora

  1. Erfaring: Vi har mere end 15 års erfaring fra branchen og har arbejdet med en bred vifte af virksomheder og brancher.

  2. Personlig opmærksomhed: Vi prioriterer altid vores kunder og sørger for at give dem den personlige opmærksomhed de fortjener. Som kunde får du direkte dialog med specialisten.

  3. Tilpasset tilgang: Vi ved, at hver virksomhed er unik, og derfor skræddersyr vi vores marketingtilgang til at imødekomme vores kunders individuelle behov og mål.

  4. Data-drevet: Vi bruger data og analyse til at optimere markedsføringen. Vi står selv for implementeringen af relevante målepunkter på det pågældende website.

  5. Partnerskab: Vi ser vores kunder som partnere og arbejder tæt sammen med dem for at opbygge en langvarig og succesfuld relation. Vi ønsker ikke blot at være leverandør.

  6. Bred forståelse: Vi har en uddannelsesbaggrund indenfor marketing, økonomi, finans og regnskab.

  7. Tilgængelighed: Vi er altid tilgængelige for vores kunder, uanset hvad der måtte opstå, og er altid klar på at hjælpe.

  8. Nærværende: Vi behandler jeres virksomhed, som var det vores egen.

  9. Holistisk forståelse: Vi har en bred forståelse for virksomhedsdrift og har ikke blot fokus på en enkelt snæversynet kanal.

  10. Marketing med holdning: Vi siger vores mening, hvis der er noget, som vi mener skal ændres.