Petit Crabe vækster 110% i et hårdt marked

Petit Crabe

Services
eCommerce marketing, Google Ads, Meta Ads, feed management, produktdata, tracking & analytics
Om Petit Crabe

Petit Crabe er en dansk producent af højkvalitets UV badetøj til børn og voksne med fokus på pasform og klimavenlig produktion. Petit Crabe har historisk solgt via. forhandlere såsom Magasin, men også haft egen afsætning gennem hjemmesiden petitcrabe.com.

Petit Crabe vækster 110% i et hård marked

Da corona for alvor spøgte i 2021 og online som aldrig før buldrede frem stod Petit Crabe med et ønske om at vækste deres direkte salg til forbrugerne. Som single brand eCommerce forretning havde brandet allerede afsøgt mulighederne med online salg tidligere, men var altid løbet ind i tekniske udfordringer og manglende det sidste skub for rigtig at kunne skalere forretningen og nå ud på nye markeder.

Midlerne til at opnå dette var en seriøs skalerings plan for webshoppen med fokus på:

  • At skabe et stærkt data fundament via. etablering af data layers, tracking via. GTM og attribuering baseret på Google Analytics
  • Gennemgang af produktdata, etablering af produktfeeds af høj kvalitet til Google Shopping samt Facebook & Instagram
  • Opsætning af effektiv søgeannoncering på Google Ads og andre søgemaskiner
  • Løbende og effektiv måling af indsatser og lønsomhedsanalyser, lifetime value og brand vækst

Med udgangen af 2022 kunne Petit Crabe på trods af et år, hvor Corona ikke længere påvirkede afsætningen online i samme omfang og hvor mange eCommerce forretninger måtte dæmpe deres forventninger til året, se en vækst på over 100% i omsætningen fra webshoppen og samtidig se en mere lønsom drift med en vækst i ROAS på over 30%.

Petit Crabe